Borsodból Bajorba

Utáljuk egymást reggel, utáljuk egymást délben, utáljuk egymást este

2020. január 22. 10:41 - how german

Beszedi a nagy pénzeket...

A szemétláda otthon is csak ügyeskedett, itt is ugyanazt csinálja. Szerinte itt is mindent meglehet oldani „okos”-ba. Vállalkozgat, szedi be a nagy pénzeket a magyaroktól, és most már a románok, a lengyelek, ráadásul még a németek is hozzá járnak. Mocsok egy ember. Utáltam az ilyeneket otthon is.

Többet keres, mint én...

Nem elég neki az, amit a főállásban keres. Még mellette vállalkozó is. Így pláne többet keres, mint én. Nem érdekel, hogy állítólagosan napi 14 órát dolgozik. Ki nem szarja le az ügyeskedő, mutyizó fajtáját. Ahelyett, hogy rontja itt a levegőt, menne inkább haza. Jobb a pecójuk is, mint a miénk, pedig mi 900 eurót fizetünk érte, ez meg kibulizta magának a 650-et. Nemhiába utálom ezt, még a németek is bedőlnek neki. Hányinger.

Az étvégyamat is elrontja...

Ha felkelek reggel, és meglátom az autóját, már utálom az egész napot. Délben is mikor melózok eszembe jut ez a szarházi, hogy még az étvágyamat is elrontsa. Mikor hazaérek, és ülök a tévé előtt, ez még mindig „dolgozik”. Csinálja az ügyeskedést, megy reggel, megy délután, és még este is. A hétvége sem kivétel. Csak úgy dől hozzá a pénz, a szemétláda.

8 óra munka...8 óra pihenés...

Mintha én nem lennék erre képes! Én jobban csinálnám! Ha akarnám! De én nem fogok mutyizni, és nem vagyok harács, én tisztességesen ledolgozom a 8 órát, és arra használom a délutánomat, hogy pihenjek. Ez meg. Mint egy robot. Na persze aztán fel is vág vele. Új autó, nyaralgatás, a gyereknek is új bicikli. Az asszony se különb, az is dolgozik egész nap, és még vállalkozgat is mellette délután. Pofám leszakad. Hát ezeknek semmi nem elég. Mocsok egy család. Az ügyeskedők!

A gondolat...

Kitaláltam valamit. Már régóta érlelődik bennem a gondolat. Eddig csak csendben tűrtem, hallgattam, de mostmár nem őrlöm magam tovább. Már arra is vetemedett, hogy hirdeti magát. Hogy még többen menjenek hozzá. Hozok egy vödröt, és belehányok. Ez sosem fárad el. Tolja a munkát, tolja, és tolja. Az asszony meg ugyanabba az irányba húzza a szekeret. Ahelyett, hogy csak ülne rajta, micsoda család, ezeknek semmi nem elég. Hát mit akarnak ezek. Jó hogy nem már még itt akarnak venni egy házat. Meg új műhelyt nyitni, vagy mit akar, netalán még alkalmazottat is fel fog venni! Én ezt nem bírom tovább. Üvöltenem kell.

A bosszú...

Gyűlölöm, utálom, hányok az ilyenektől. Hányok reggel, hányok délben, hányok este. Utálom az ilyen magyarokat. Ez a vége. Csinálok egy új Profilt, és lecsapok rá. Jól bemártom a nagy publikum előtt. Valamit kitalálok, valahogy eláztatom. Biztos nem ad számlát, vagy nem tartja be az előírásokat. Vagy mit lehetne róla kiírni? Valamit kitalálok, az „100”, nem fogja ez itt tovább átverni az embereket. A mocsok.

Bezzeg Kádár idejében...

Ki nem szarja le, hogy mindenki csak jókat mond róla. Ez nem azért van, mert így is gondolják. Szorgalmas, és jól dolgozik? Hahaha. Kacagnom kell. Dolgozni az ökör is tud, én is tudnék napi 14 órát robotolni, ha akarnék. De nem akarok. Nem azért jöttem én Németországba. Én pihenni akarok este. Kikapcsolódni a gép előtt. Sört inni, olvasni a kommenteket a hálón. Sok szarházi van, egyre több. Ügyeskednek, épülgetnek, gyarapodnak, és a többiekkel mi lesz? Mi lesz velem, aki csak élvezni akarja a szabad idejét, mint minden rendes ember. Én nem akarok ilyen lenni. Dolgozni éjjel nappal, mint egy barom. Ügyeskedni. Mutyizgatni. Vállalkozni. Hányinger. Tuti, hogy szarul dolgozik. Vagy feketén. Otthon is csak egy szar volt, itt is csak egy szar. Bezzeg anno, nem kellett így törtetni. Akkor enélkül is megvolt a pénzike, és boldogult az ember. Vissza „kéne” hozni a régi szép időket.

Egyre többen vannak...

De ezt nem hagyom tovább, hát rámegy az egészségem. Miatta utálom az egész napomat. Utálom a reggelemet, utálom az ebédidőmet, és utálom az estémet. Még a hétvégémbe is befúrja magát a gondolat, hogy ez ott van most is, és csinálja. Nem bírom elviselni ezt. Miatta utálom magamat. És őt is utálom. Reggel, és este, és a hétvégén is. És az összes többi hozzá hasonlót is utálom. Egyre többen vannak. Fodrászok, költöztetők, burkolók, könyvelők, tanárok, kozmetikusok, szervezők, szarozók, ügyeskedők, mocskok, szarháziak. A külföldön is vállalkozgató magyarok. Hányinger.

Majd mi... a kommentelők...

De jön még itt nemulass. Elkezdem. Már vagyunk egy jó páran, akik ezt nem hagyjuk. Mi vagyunk a lázadók. Majd mi megmondjuk. Hogy tudja meg az egész világ. Tudja meg az internet népe, hogy ez egy romlott ember, egy hazug ügyeskedő. Kiírom. Ki írom én. Nem hallgatok tovább. Ezentúl kommentelni fogok! Csatlakozok a lázadókhoz. Mi a gép mögül harcolunk a munka ellen. Rohadjon meg mindenki, aki többet dolgozik, mint 8 óra. Rontja a levegőt, rontja a színvonalat, csak költi, és költi a pénzt a marketingre, hogy még többet harácsoljon. De jön a lázadás. Már rengetegen vagyunk mi is. Akik bekommentelünk, akik megmondjuk. Kiderül, hogy milyenek is vagytok.

Ezek vagyunk mi...

Felhívást intézek a lázadó társaimhoz. Ezentúl kommenteljünk minden órában, minden napszakban. Utáljuk együtt az ügyeskedőket, utáljuk együtt a vállalkozókat! Utáljunk együtt mindenkit, aki több, mint 8 órát dolgozik. Rántsuk elő a klaviatúrát, és harca fel. Kommentelj oda bármit. Nyissuk fel az emberek szemét. Fogjunk össze, mi a tisztességes kommentelő sereg. Támadjuk, és utáljuk ezeket együtt, közösen, nőjjünk egyre nagyobbra, legyen a mi táborunk az erősebb. Kész, eddig bírtam. Utáljunk reggel, utáljunk délben, utáljunk este. Közösen. Mert ezek vagyunk mi. A tisztességes kommentelők, az internet lázadó népe.

self-portrait-1265148_1920.jpg

Kommentre fel... ha Te is mindenkit utálsz...

Ha magadra ismertél, és te is utálsz mindenkit, és magadat is, akkor csatlakozz hozzánk! Lázadj velünk. Ezek a 11 feladat vár rád:

  1. Győződj meg róla minden felkelés után, hogy van kit Utálnod.
  2. Vezess egy listát azokról, akiket Utálsz.
  3. A munkahelyedre menet olvasd el a friss kommenteket, gondolj arra, hogy te miért Utálsz mindenkit.
  4. Ha hazaértél nézz bele a tükörbe, és lásd meg a Komment Harcost magadban, majd kapcsold be a gépedet.
  5. Ne rögtön a Pornóval kezd, hanem nyisd meg a közösségi médiát.
  6. Olvasd el a már addig megjelent Utálkozó Kommenteket. Az előző napiak is jók, az a lényeg, hogy gyűjjön az Utálat benned.
  7. Rendszerezd a gondolataidat, kit Utáltál reggel, kit Utálsz most.
  8. A Lázadók Utálkozó Kommentjei ihletet adnak, olvass sokat, szívd magadba a bölcs Kommenteket.
  9. Kezdj el írni. Ne fogd vissza magadat, írj le minden Utálatot, tálalj ki. Írj, csak írj, és írj. Kommentelj. Ha már minden szart rázúdítottál a népre, pihenj, holnap újra Kommentelés vár.
  10. Nézhetsz Pornót ezután.
  11. Ismételd Minden nap.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borsodbolbajorba.blog.hu/api/trackback/id/tr6415420876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása